Qbush Akcininkas mechanikas
Pranešimų skaičius : 301 Age : 39 Miestas : Panevezys Registration date : 2008-03-20
| Temos pavadinimas: Re: traukes antgalis Pir. 05 25, 2009 4:15 pm | |
| man pora antgaliu kairinio ir desininio sriegio, pora flakonu tepaliuko. siem metam uzteks | |
|
monte200 Akcininkas
Pranešimų skaičius : 407 Age : 44 Miestas : Kaunas Registration date : 2008-03-24
| Temos pavadinimas: Re: traukes antgalis Pir. 05 25, 2009 1:30 pm | |
| Kolegos, manau, kad galeciau uzvezti traukiu antgaliu (berods plojau po 6Lt uz vieneta), guoliuku stupicoms (berods plojau po 9Lt) ir to tasiojo gleiveto putojancio grandiniu tepalo (man rodos kaina standartine - 25Lt). Visa tai yra vienoj krautuvej ir man ten reiketu apsilankyti paciam neuzilgio. Tai manau, kad jei kas skambteltumet ir pasakytumet, kiek kurios puses (kurio sriegio: kairinio ar desininio) traukes antgaliu reik ir panasiai, tai as vienu kartu uzsokes papirkciau ir daugiau nereiketu ten vaziuot (nepatogioj vietoj Kaune randas, reik per visa miesta trenktis). | |
|
Qbush Akcininkas mechanikas
Pranešimų skaičius : 301 Age : 39 Miestas : Panevezys Registration date : 2008-03-20
| Temos pavadinimas: traukes antgalis Pir. 05 25, 2009 12:09 pm | |
| nors cia ne skelbimas, bet visdelto i skelbimo skilty patalpinau informaciniais sumetimais kolega monte200 man reiktu poros antgaliu, jei galetum kada prie progos uzvezk i panevezy | |
|
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: traukes antgalis | |
| |
|